Variavimas

Variavimas - tai galvaninis metalinio paviršiaus padengimo procesas blizgančia vario danga. Blizgi vario danga danga pasižymi puikiomis paviršiaus mikronelygumų išlyginimo savybėmis, todėl 15-18 mikronų  šios dangos sluoksnis, nusodintas ant dengiamo metalo ar plastmasės paviršiaus prieš nikeliavimą, pagerina dengiamo gaminio dekoratyvinę išvaizdą, palyginus su padengimu be vario pasluosnio. Nors vario danga nesuteikia plieno paviršiui  anodinės apsaugos nuo korozijos , kaip zinko atveju, bet dėl savo mikroišlyginimo savybių sumažina neuždengto plieno   mikroporų skaičių , tuo padidindama  gaminio atsparumą korozijai.

Variavimas kaip galutinis procesas naudojamas plieninių įžeminimo strypų, kuriems reikalingas geras laidumas su žeme, padengimui, arba kaip dekoratyvinis įvairių gaminių padengimas , po to atliekant vario paviršiaus sendinimą (patinavimą).

Didžiausia detalė, kurią galima padengti galvanininėmis vario dangomis yra 1,20 m ilgio ir 60 cm aukščio ir 25 cm pločio

Padengimo kaina priklauso nuo detalių ir gaminių kiekio, jų technologiškumo ir kompaktiškumo, montuojant juos į specialias pakabas galvanizavimui, ir kiekvienu atveju nustatoma atskirai. Skubus užsakymas, atliekamas tą pačią dieną, - kainuoja papildomai 50% nuo padengimo kainos, per 24h - papildomai 40% nuo padengimo kainos.

Automobilių ir motociklų detalių galvanizavimo kaina - sutartinė.

Dėl dangų kreiptis

Galvaninis cechas


Tel. (8-5) 272 90 32
Mob. 8-686 14038
El.paštas elonika@gmail.com 

Kontaktų forma


* žvaigždute pažymėti laukai privalomi