Nikeliavimas

Nikeliavimas - tai elektrocheminis  nikelio dangos nusodinimo procesas ant plieno, vario ir jo lydinių bei pirminio elektrai laidaus sluoksnio suformavimas platmasių metalizavime.

Matinis nikeliavimas – tai 2-3 mikronų storio dangos pasluoksnio nusodinimas   ant  dengiamų metalų ir platsmasių paviršiaus.

Blizgus nikeliavimas – tai 12-18 mikronų storio dangos galvaninis nusodinimas ant elektrai laidaus gaminio paviršiaus, suteikiant jam dekoratyvinį vaizdą ir funkcines savybes. Dengiama tiesiogiai ant gaminio paviršiaus arba ant blizgančios vario dangos.  

Kaip galutinė dekoratyvinė danga naudojama ten, kur netinka chromo melsvas atspalvis, o reikalinga gelsvą atspalvį turinti danga.  Tačiau dėl nikelio alerginių savybių ši danga kaip galutinė netinka naudoti  gydymo ir viešose istaigose, kur  žmonės gali prisiliesti rankomis.

Didžiausia detalė, kurią galima padengti galvanininėmis nikelio dangomis yra 1,20 m ilgio ir 60 cm aukščio ir 25 cm pločio

Padengimo kaina priklauso nuo detalių ir gaminių kiekio, jų technologiškumo ir kompaktiškumo, montuojant juos į specialias pakabas galvanizavimui, ir kiekvienu atveju nustatoma atskirai. Skubus užsakymas, atliekamas tą pačią dieną, - kainuoja papildomai 50% nuo padengimo kainos, per 24h - papildomai 40% nuo padengimo kainos.

Automobilių ir motociklų detalių galvanizavimo kaina - sutartinė.

Dėl dangų kreiptis

Galvaninis cechas


Tel. (8-5) 272 90 32
Mob. 8-686 14038
El.paštas elonika@gmail.com 

 

Kontaktų forma


* žvaigždute pažymėti laukai privalomi